Retourneren

 • Retourneren / Ruilen

  Mocht het artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan verzoeken wij u het binnen 14 dagen na leverdatum retour te zenden. Gelieve een formulier toe te voegen met de reden van retour en ook uw rekeningnummer zodat wij het bedrag terug kunnen overmaken.

  Let op: risico en kosten m.b.t. een retourzending zijn voor uw eigen rekening

  RETOURADRES:

  SCHOENEN BRUSTEN NV
  Stationswal 9 - 3960 Bree
  België

  Kosten en risico van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Franco- en rembourszendingen worden op geen enkele voorwaarde door ons geaccepteerd.

  Indien u de goederen wenst te ruilen, gelieve dan voor de terugzending eerst telefonisch contact met ons op te nemen op 0032 (89) 46 12 11 zodat wij de andere goederen voor u aan de kant kunnen zetten.

  Goederen die worden teruggezonden zullen door ons eerst gecontroleerd worden op hun algemene staat voordat wij overgaan tot terugbetaling.  Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

 • Retourneren in onze winkel

  U kunt artikelen die via de webshop zijn aangekocht ook retourneren in onze winkel. (Opitterstraat 23 - 3960 Bree).  De winkelbediende zal de goederen dan controleren op de algemene staat van bevinding.


  *LET OP De terugbetaling zal via bankoverschrijving gebeuren. In de winkel is het niet mogelijk om het aankoopbedrag terug te krijgen. 

   

 • Terugbetaling

  TERUGBETALING AANKOOPBEDRAG
  Wij streven ernaar uw aankoopbedrag zo spoedig mogelijk na ontvangst (doch uiterlijk binnen 1 week) op uw rekening te storten.

  Risico van de retourzending is voor rekening van de koper.

  LET OP:
  Als consument ben u verantwoordelijk voor de waardevermindering die het gevolg is van het behandelen van de goederen dat verder gaat dan nodig was om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.  In zulk geval zijn wij dan niet verplicht om deze goederen terug te nemen.